Slaapkamer inrichten

Menu:

Tienerkamer inrichten

tienerkamer ideeIs uw zoon of dochter oud genoeg voor een volwassen tienerkamer? Dit is meestal het moment dat hij of zij naar de middelbare school gaat. Tijd voor een make-over! De kinderkamer inrichten als tienerkamer lijkt moeilijk, maar dat is het niet. Het kiezen van de juiste kleur is heel belangrijk bij het inrichten van een mooie tienerkamer. Bekijk onze voorbeelden voor een tienerkamer voor zowel jongens als meisjes.

Behang in de tienerkamer

tienerkamer behang voorbeeldMet bijzonder behang maakt u in een handomdraai iets moois van iedere tienerkamer. Of u nu kiest voor gewoon behang, fotobehang of een stoere, gave muursticker, het kan allemaal. Strepen, stippen of kleur: wij laten u zien welke mogelijkheden er zijn om een leuke tienerkamer in te richten met behulp van behang. Want er is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van behang.

Opbergen en opruimen

tienerkamer ophangenEen opgeruimde tienerkamer is de droom van alle ouders. Velen proberen het, maar slechts weinigen krijgen hun puber zover dat hij of zij regelmatig opruimt. Hoe voorkomt u dat de ooit zo mooie tienerkamer verandert in een zwijnenstal? Wij geven u tips, inspiratie en ideeën voor een opgeruimde tienerkamer, met behulp van handige bedopbergers en bijzondere haken en hangers.

Spiegel

tienerkamer spiegelHet uiterlijk is erg belangijk voor een puber.Een goede tienerkamer kan dan ook niet zonder een grote spiegel. Een spiegel is niet alleen praktisch, hij fleurt de boel ook op en verrijkt de inrichting. Er zijn spiegels te koop in veel verschillende vormen en lijsten. Een goed gekozen spiegel op de juiste plek kan soms zelfs de slaapkamer veel groter doen lijken. Doe inspiratie op voor de inrichting van uw slaapkamer met een mooie spiegel.

Bureau en bureaustoel

tienerkamer inrichtenEen mooi en goed bureau om aan te werken en leren is een must voor iedere tienerkamer. Lees onze tips en bekijk de voorbeelden voor de inrichting van de tienerkamer met een mooi, hip en functioneel bureau. En bij een goed (computer)bureau hoort natuurlijk een comfortabele bureaustoel. Deze kan van plastic, leer of hout zijn. Een goede bureaustoel voorkomt rugklachten en pijn bij langdurig computeren.

Kledingkast

kledingkast tienerTieners stellen hoge eisen aan de meubels in hun slaapkamer. Zo is het heel erg belangrijk in wat voor kledingkast hun hippe kleding hangt. Hoe richt u de tienerkamer in met de leukste kledingkasten? Er zijn kledingkasten van steigerhout, Victoriaanse kledingkasten en goedkope kledingkasten. U kunt het zo gek niet bedenken of het past in een tienerkamer van een jongen of meisje.

Nachtkastje

tienerkamer_nachtkastjeMet een nachtkastje heeft uw puber 's nachts alles bij de hand. De inrichting van een tienerkamer wordt nog beter met een goed gekozen nachtkastje. In een meisjesslaapkamer mag een toilettafel uiteraard niet ontbreken. Wij geven u inspiratie en ideeën voor mooie toilettafels voor iedere tienerkamer.