Slaapkamer inrichten

Menu:

tienerkamer - Opbergen onder het bed

tienerkamer voorbeeldEen opgeruimde tienerkamer is de droom van alle ouders. Maar helaas bijft het vaak bij dromen. Wij geven u tips, inspiratie en ideeën voor een opgeruimde tienerkamer. U kunt uw puber helpen met opruimen door te zorgen voor voldoende opbergruimte in zijn of haar slaapkamer. De ruimte onder het bed is hiervoor zeer geschikt. Bijkomend voordeel is dat u minder hoeft te stofzuigen onder het bed.

Dekenlades

tienerkamer opruimenDe ruimte onder het bed kan goed gebruikt worden om spullen op te bergen die alleen in bepaalde seizoenen gebruikt worden. In dekenlades slaat u bijvoorbeeld zomers een dikke sprei op en in de winter het zomerdekbed. Opbergbakken onder het bed bieden opbergruimte voor spullen die u niet veel gebruikt, maar toch snel bij de hand wilt hebben. Opbergbakken zijn te koop in verschillende stijlen en materialen, zoals plastic en hout.

Bed met ingebouwde opberglades

tienerkamer bed opbergladesEr zijn ook bedden te koop met ingebouwde opberglades. Deze lades zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld beddengoed en dekbedden.Er is een grens aan de hoeveelheid spullen die u onder een bed kunt bewaren. Heeft u meer opbergruimte nodig, denk dan eens aan een kledingkast of een ladekast. Ook haken en planken kunnen zorgen voor een opgeruimde slaapkamer.