Slaapkamer inrichten

Menu:

Spiegel voor tienerkamer

tienerkamer spiegelSpiegels zijn handig en verrijken de inrichting van de tienerkamer. Er zijn spiegels te koop in allerlei verschillende vormen en met bijzondere lijsten. Een passpiegel heeft een andere functie dan een make-up spiegel. Kijk daarom eerst goed rond en bedenk wat u zoekt, voordat u een spiegel aanschaft. Op deze pagina kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van de tienerkamer met een mooie spiegel.

mooie spiegel kopen

Functie spiegel

spiegel voorbeeldSpiegels zorgen er niet alleen voor dat uw haar goed zit. Grote spiegels geven diepte en maken een vertrek groter, lichter en ruimtelijker. Dit kmt doordat een spiegel het licht weerkaatst en een lichte ruimte oogt groter. Staande spiegels zijn perfect als u uw kleding goed wilt bekijken. Dit soort spiegels zijn in vrijwel iedere doe-het-zelf-zaak, in de speciaalzaak en in woonwinkels te koop. Er is dus altijd wel een spiegel te vinden in uw smaak.

Spiegel voor toilettafel

tienerkamer spiegel kopenKleine spiegels en spiegels met aan één kant vergrotend spiegelglas zijn handig om een gezicht van heel dichtbij te zien. er zijn spiegels die acht tot tien keer vergroten. Dat is handig voor bij de toilettafel, als u zich wilt opmaken, epileren of bezig bent andere vormen van persoonlijke verzorging. Om ruimte te besparen kunt u een vergrotende spiegel ook aan de muur bevestigen.

Toilettafel

tienerkamer toilettafelIn een meisjesslaapkamer kan een toilettafel uiteraard niet ontbreken. Een toilettafel is handig bij het opmaken. Daarnaast bieden ze een prima opbergruimte voor make-up en sieraden. Bekijk onze pagina met mooie toilettafels voor iedere tienerkamer. klok tienerkamer