Slaapkamer inrichten

Menu:

Blauwe tienerkamer meisje

tienerkamer kleurIeder meisje droomt van een mooie slaapkamer. Voor meiden die helemaal gek zijn van blauw, hebben wij een aantal voorbeelden van blauwe tienerkamers op een rij gezet. Uiteraard moet alles aangepast zijn aan de smaak van uw dochter, maar daarin is veel mogelijk. Een moderne tienerkamer is uiteraard trendy en hip. Maar hoe verandert u de voormalige kinderkamer in een tienerparadijs? Op deze pagina ziet u wat kan met een mooie, blauwe tienerkamer voor meisjes.

Blauwe muur

tienerkamer voorbeeld meisjeEen blauwe tienerkamer inrichten doet u waarschijnlijk niet ieder jaar. Maar als u het doet, begin dan met het schilderen van een van de muren van de slaapkamer. Een blauwe muur zet namelijk meteen de toon voor de rest van de slaapkamer van uw dochter. Op de foto ziet u dat een lichtblauwe muur erg goed gaat met een houten vloer. Een paar witte slaapkamer meubels zorgen voor de rest van de aankleding. Niet alles hoeft dus blauw te zijn in de blauwe tienerkamer.

Blauw behang

tienerkamer inrichtenEr is tegenwoordig veel mooi behang te koop, ook in blauw. Net als schilderen is ook behangen een klus die u als eerste doet bij het inrichten van een nieuwe tienerkamer. Pas als het behang op de muur zit, kunt u beginnen met de vloerbedekking en de slaapkamermeubels. De slaapkamer op de foto is erg vrolijk. Zeer geschikt voor een meisje dat geen kinderkamer meer wil, maar verlangt naar een vrouwelijke slaapkamer die bij haar leeftijd past.

Blauwe accessoires

blauwe tienerkamer meisjeDe tienerkamer is bij uitstek een plek om lekker te ontspannen. En waar kan dat beter dan op een groot tweepersoons bed met veel kussens? Kussens en andere kleurige accessoires zijn een goede manier om een tienerkamer voor meisjes snel opnieuw in te richten. Op de foto zijn kleurige sierkussens gebruikt om de blauwe tienerkamer een vrolijke uitstraling te geven. De blauwe muur en het blauwe beddengoed maken deze blauwe slaapkamer voor meisjes helemaal compleet.

Andere kleuren

tienerkamer meisje inspiratieDe voorbeelden op deze pagina laten zien hoe u de tienerkamer kunt inrichten met behulp van de kleur blauw. Maar niet ieder meisje houdt van blauw. Sommige willen een roze tienerkamer, een zwarte tienerkamer of een kleurrijke tienerkamer. Voor meiden die van wat minder kleuren houden, hebben we tips voor de inrichting van een tienerkamer in lounge stijl. Dit is een slaapkamer waar de kleur wit overheerst.