Slaapkamer inrichten

Menu:

Tienerslaapkamer inrichten - Bureau

tienerkamer inrichtenEen mooi en goed bureau is een must voor iedere tienerkamer. Wij geven u inspiratie en tips voor de inrichting van de tienerkamer met een mooi, hip en functioneel bureau. Het bureau wordt veel gebruikt; voor huiswerk maken, computeren, knutselen en bellen. Gelukkig is er voor iedere tienerkamer wel een goed bureau te vinden. Het assortiment aan bureaus is groot. Kijk bijvoorbeeld eens bij Leen Bakker, Ikea of Wehkamp voor mooie voorbeelden.

bureau tienerkamer

Bureau in een kleine tienerkamer

tienerkamer bureauIn een kleine slaapkamer kan prima een hoogslaper met daaronder een bureau geplaatst worden. Vaak vinden pubers zo'n hoekje zelfs erg gezellig. Zorg wel voor goede verlichting, anders wordt het al snel een donker hol. Is de tienerkamer wat groter, dan is vaak mooier om ook een groot bureau te nemen. Daardoor lijkt de slaapkamer niet alleen groter (gek genoeg), maar aan een groot bureau kan ook lekker gewerkt worden. Kijk bij uw zoektocht naar een groot bureau ook naar het assortiment kantoorbureaus.

bureaustoel tienerkamer

Soorten bureaus voor de tienerkamer

tienerkamer computerbureauEr zijn bureaus te koop in vele stijlen, kleuren en materialen. Vrijwel alle meubelseries hebben een computerbureau in hun lijn opgenomen. Wilt u iets bijzonders, kijk dan eens naar een bureau van steigerhout of een antiek bureau. Veel kringloopwinkels verkopen bureaus waar met een beetje schuren en schilderen een bijzonder exemplaar van kan worden gemaakt.

mooie zitzak

Accessoires voor de tienerkamer

tienerkamer inrichting ideeenTijdens het huiswerk maken en studeren mag goede verlichting niet ontbreken. Een comfortabele bureaustoel is noodzakelijk en een leeslamp is handig als het donker wordt. Met een paar leuke accessoires op het bureau, zoals een pennenbak en postbakjes, wordt de tienerkamer helemaal gezellig.