Slaapkamer inrichten

Menu:

Toilettafel voor tienerslaapkamer

tienerkamer toilettafelIn een meisjesslaapkamer mag een mooie toilettafel uiteraard niet ontbreken. Toilettafels zijn lekker praktisch bij het opmaken. Daarnaast bieden ze een prima opbergruimte voor make-up en sieraden. Wij geven u inspiratie en ideeën voor mooie toilettafels voor iedere tienerkamer, in iedere stijk: landelijk, hip of brocante. Een tweedehands toilettafel opknappen geeft altijd een mooi resultaat en is goedkoper dan een nieuwe toilettafel.

Toilettafel kiezen

tienerkamer toilettafel meisjeEen goede toilettafel past naadloos in de stijl van de slaapkamer. Gelukkig zijn er vele modellen en stijlen toilettafels te koop. Van simpele witte tafels, al dan niet in hooggglans wit, tot toilettafels met veel opbergruimte en ingebouwde verlichting. Er zijn mooie, brocante toilettafels verkrijgbaar. Als de tienerkamer erg groot is, is het mooi om een grote toilettafel met met drie spiegels te plaatsen. Maar er zijn ook kleine brocante tafeltjes met en zonder vaste spiegel te koop.

Toilettafel met spiegel

tienerkamer make-up tafelDe meeste toilettafels zijn voorzien van een spiegel. Heeft u een tafel zonder spiegel? Kies dan een spiegel die past bij de toilettafel. Met twee lampen aan weerszijden van de spiegel heeft uw dochter voldoende licht. Een krukje of stoeltje bij de toilettafel is handig. Opbergen in de toilettafel wordt nog makkelijker wanneer de lades verdeeld worden met dozen en verdelers. Niet alles make-upspullen passen op de toilettafel. Verder wordt een toilettafel nog persoonlijker met een paar goed gekozen accessoires.

Spiegel voor tienerkamer

tienerkamer spiegelSpiegels zijn handig en verrijken de inrichting van de tienerkamer. Er zijn spiegels te koop in allerlei verschillende vormen en met bijzondere lijsten. Een passpiegel heeft een andere functie dan een make-up spiegel. Kijk daarom eerst goed rond en bedenk wat u zoekt, voordat u een spiegel aanschaft.