Slaapkamer inrichten

Menu:

Tienerslaapkamer nachtkastje

tienerkamer_nachtkastjeMet een nachtkastje heeft uw puber 's nachts alles bij de hand. De inrichting van een tienerkamer wordt nog mooier met een goed gekozen nachtkastje. Van een telefoon tot een boek, van een bril tot een zakdoek; handig als er een plek is dichtbij het bed om dit neer te leggen. Een nachtkastje mag daarom in geen enkele tienerkamer ontbreken. Er zijn nachtkastjes te koop voor jongens en meiden.

mooie bijzettafel

Een nachtkastje voor de tienerkamer kiezen

tienerkamer inrichten nachtkastjeEr is een grote keuze in nachtkastjes voor de tienerkamer. U kunt kiezen uit allerlei stijlen, afmetingen en materialen. Er zijn eenvoudige nachtkastjes, voor boeken en een wekker, maar ook handige nachtkastjes met lades die extra opbergruimte bieden. Vaak worden nachtkastjes verkocht als onderdeel van een meubelserie. Zo weet u zeker dat het nachtkastje past bij de rest van de meubels in de tienerkamer.

Meubels die bij elkaar passen

tienerkamer inrichting nachtkastjeWinkels als Ikea, Kwantum of Leen Bakker verkopen vaak meubelseries, ook voor tieners. Wilt uw puber liever iets unieks? Kijk dan eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats. Met een likje verf tovert u een ouderwets nachtkastje zo om in een hip vintage nachtkastje. Zo maakt u in een handomdraai bijvoorbeeld een mooi, brocante nachtkastje. Eventueel kunt het nachtkastje ook beplakken met foto's of stickers.

Opbergen

tienerkamer opbergenTip: een mooi fotolijstje, een bloem in een leuk vaasje en een nachtlampje geven een persoonlijke touch aan iedere tienerkamer. Een opgeruimde tienerkamer wordt nog makkelijker als spullen snel en gemakkelijk georganieerd en opgeborgen kunnen worden. Haken en hangers zijn een goed begin, maar wie veel op te bergen heeft, doet er handig aan om ook eens te kijken op onze pagina's met bedopbergers en kledingkasten. Met dozen onder het bed en een kledingkast met veel opbergruimte kan uw tiener al zijn spullen een plek geven.