Slaapkamer inrichten

Menu:

Tienerkamer inrichten met fotobehang

tienerkamer fotobehangMet fotobehang creëert u in een handomdraai een leuke en bijzondere tienerkamer. De vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn op het gebied van fotobehang, maken het mogelijk om een tienerkamer helemaal in te richten volgens de smaak van uw tiener. U kunt zelfs eigen foto's laten omzetten tot uniek fotobehang voor de slaapkamer. Bekijk onze tips en ideeën voor bijzonder fotobehang.

Fotobehang kiezen

tienerkamer witHet assortiment fotobehang is de laatste jaren behoorlijk gegroeid. Met name online heeft u de keus uit vele afbeeldingen, formaten en uitvoeringen. Maar ook in de betere interieurwinkels wordt fotobehang verkocht. Een bos- of berglandschap op de wand, een waterval op de muur of de skyline van New York. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo bepaalt u in een handomdraai de sfeer van de tienerkamer.

Fotobehang zelf maken

tienerkamer inrichten kleurVindt u niet wat u zoekt? Laat uw tiener zijn of haar favoriete foto afdrukken als fotobehang. Zo wordt de tienerkamer heel persoonlijk en bijzonder. En natuurlijk uniek: niemand anders heeft dezelfde muur als uw zoon of dochter. Naast fotobehang zijn er ook deurposters te koop in diverse uitvoeringen. Een andere eenvoudige manier om de tienerkamer een heel ander uiterlijk te geven, zonder helemaal opnieuw te moeten behangen, is een muursticker. Denk eens aan een openhaard in de vorm van een muursticker. Of haal de natuur in huis met een tak met vogels of een stel vlinders.