Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Paarse slaapkamer paarse slaapkamer

Paars is een geraffineerde kleur voor de slaapkamer.

Gouden slaapkamer goud slaapkamer

Een gouden slaapkamer is luxe en warm.

Roze slaapkamer roze slaapkamer

Een roze slaapkamer straalt romantiek uit.

Zilveren slaapkamer zilveren slaapkamer

Met zilver maakt u een strakke en moderne slaapkamer.

Uw slaapkamer inrichten

slaapkamer rozeOp zoek naar inspiratie voor een sfeervolle slaapkamer? Wij hebben de mooiste ideeën voor de inrichting van uw slaapkamer verzameld. Bekijk de beste voorbeelden van kleuren in de slaapkamer, thema slaapkamers en bijzondere slaapkamer ideeën. Wat dacht u bijvoorbeeld van slaapkamers in één kleur, zoals rood of groen? Of bent u op zoek naar een slaapkamer met een thema, zoals een romantische slaapkamer?

Ideeën voor de slaapkamer

mooi bedEen slaapkamer in een bepaalde stijl is een droom van veel mensen en een aanwinst voor ieder huis. Met de juiste kleuren, materialen en meubels creëert u eenvoudig een bijzondere slaapkamer, die zo uit een brochure kan komen. Maak een slaapkamer waar u graag verblijft en, ook niet onbelangrijk, heerlijk slaapt. Bekijk de voorbeelden van onze droomslaapkamers.

Variëren met kleur

paarse slaapkamerWilt u uw slaapkamer een andere look geven? Bekijk de inspirerende ideeën voor een stijlvolle paarse slaapkamer. Of wat te denken van een natuurlijk groene slaapkamer? Gewaagd idee: verander uw slaapkamer in een vrolijke gele slaapkamer! Daarmee is het altijd zomer. Een passievolle rode slaapkamer is alleen voor echte waaghalzen. Toch kan rood ook heel subtiel gebruikt worden. Een koele blauwe slaapkamer voelt meteen mediterraans aan, zeker met een beetje oranje en wit erbij.

Veel bekeken slaapkamers

slaapkamer op zolderstoere slaapkamerEen slaapkamer op zolder is apart en sfeervol. Maak slim gebruik van de beschikbare ruimte door onder de schuine daken handige opbergkasten in te bouwen. Wie het wat ruiger wil in de slaapkamer, kiest een stoere, industriële slaapkamer. Hierin is geen kleur te bekennen. De belangrijkste kleuren zijn grijs, leem en zwart.