Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Rode slaapkamer rode slaapkamer

Doe inspiratie op voor een rode slaapkamer.

Paarse slaapkamer paarse slaapkamer

Paars is een geraffineerde kleur voor de slaapkamer.

Gouden slaapkamer goud slaapkamer

Een gouden slaapkamer is luxe en warm.

Zilveren slaapkamer zilveren slaapkamer

Met zilver maakt u een strakke en moderne slaapkamer.

Een roze slaapkamer ontwerpen

slaapkamer rozeIn tegenstelling tot wat vel mensen denken, is roze echt niet alleen een kleur voor de babykamer of een meisjeskamer. Ook in uw eigen slaapkamer kunt u mooie dingen doen met de kleur roze. Roze is namelijk zeer geschikt om een slaapkamer een chique 'Engelse' uitstraling te geven. Dat is erg stijlvol, zeker met en pastelkleur roze. Bijkomend voordeel: roze straalt pure romantiek uit!

Volwassen uitstraling

slaapkamer rozeRoze wordt vaak geassocieerd met zacht en schattig. En dat is deze kleur ook wel. Maar het is ook een kleur die, gecombineerd met andere kleuren, kan xorgen voor een heel volwassen slaapkamer. Combineer roze verf bijvoorbeeld met verwassen rode verf en grijstinten. Dit zorgt voor een pittige en stijlvolle slaapkamer. Bang voor roze? Kijk dan eens of roze accessoires het gewenste effect geven. Dit is goed te zien op de foto.

Romantische slaapkamer

slaapkamer roze inrichtingVoor iedereen die houdt van een brocante slaapkamer, rustiek en een beetje antiek, is de slaapkamer op de foto het uitgangspunt. Deze slaapkamer is een sfeervolle combinatie van zachte verfkleuren die perfect passen bij het brocante interieur. Hier wordt roze vooral gecombineerd met wit. Voor een verrassend effect kiest u niet alleen voor grijs en wit, maar ook voor een grijzige groen.

Stijlvolle slaapkamer

slaapkamer roze ontwerpenDat roze allesbehalve kinderachtig is, blijkt uit het voorbeeld hiernaast. Een stijlvolle slaapkamer, waar roze en witte tinten verf zorgvuldig gecombineerd zijn voor een chique en ontspannen resultaat. Gebruik bijvoorbeeld de verf van Sanderson (Debutante, Mistflower of Moonrise). Kijk eens op de website van Histor, Flexa, Sikkens of Sigma. Daar kunt u ook online verf bestellen. Ook de eigen merken van bouwmarkten zoals Gamma, Praxis of Karwei zijn vaak van goede kwaliteit, goedkoper dan de gerenommeerde merken en u kunt de kleur roze laten mengen die u wilt.