Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Rode slaapkamer rode slaapkamer

Doe inspiratie op voor een rode slaapkamer.

Gele slaapkamer gele slaapkamer

Een gele slaapkamer is licht en zonnig.

Oranje slaapkamer oranje slaapkamer

Van een oranje slaapkamer wordt u vrolijk.

Roze slaapkamer roze slaapkamer

Een roze slaapkamer straalt romantiek uit.

Een paarse slaapkamer inrichten

slaapkamer paars voorbeeldPaars is een mooie en geraffineerde kleur voor de slaapkamer. Paars is ook een hele hippe kleur voor het interieur. In een hedendaagse slaapkamer staat paars garant voor een originele en actuele uitstraling. Voor een verleidelijk resultaat in de slaapkamer combineert u paarse muren met accessoires in verschillende tinten zoals aubergine, taupe, purper of vergrijst paars.

Kleuren paarse slaapkamer

slaapkamer paars ideeVoor een genuanceerd resultaat in de slaapkamer combineert u paars met een grijstint. Die verhoogt namelijk de intensiteit van het paars. In combinatie met zilvergrijs ziet paars er ook schitterend uit. Warme houttinten laten juist de rode tinten in het paars spreken. Het rsultaat daarvan is een slaapkamer met een warme uitstraling. Dat is goed te zien op deze foto van de mooie, paarse slaapkamer.

Romantische paarse slaapkamer

slaapkamer paars ontwerpenslaapkamer paars ideeEen romantische sfeer creërt u met een combinatie van lila, taupe en zacht paars. Samen met houten meubelen, wit katoen en wat groene spulletjes krijgt u een fris resultaat. Kijk eens op de website van Histor, Flexa, Sikkens of Sigma. Daar kunt u ook online verf bestellen. Ook de eigen merken van bouwmarkten zoals Gamma, Praxis of Karwei zijn vaak van goede kwaliteit, goedkoper dan de gerenommeerde merken en u kunt de kleur paars laten mengen die u wilt.