Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Blauwe slaapkamer blauwe slaapkamer inrichten

Bekijk mooie blauwe slaapkamers.

Rode slaapkamer rode slaapkamer

Gele slaapkamer gele slaapkamer

Een gele slaapkamer is licht en zonnig.

Paarse slaapkamer paarse slaapkamer

Paars is een geraffineerde kleur voor de slaapkamer.

Roze slaapkamer roze slaapkamer

Een roze slaapkamer straalt romantiek uit.

Tips en ideeën voor een oranje slaapkamer

slaapkamer oranje voorbeeldWilt u een gezellige, luxe en uitnodigende slaapkamer? Denk er dan eens over om rood, oranje en de aardekleuren te gebruiken in uw slaapkamer. Deze kleuren zorgen samen voor een rijk en gezellig kleurenpalet. Rood en oranje zijn echt niet alleen bedoeld voor kinderkamers in voetbalstijl. Door de goede kleuren slim te combineren en ook rustpunten aan te brengen, zijn rood en oranje ook zeer geschikt voor een ouderslaapkamer.

Verlichting

verlichting slaapkamer oranjeDe sfeer in de slaapkamer wordt voor een belangrijk deel bepaald door licht. Het maakt dus veel uit welke lampen u gebruikt. Voor een mooi lichtplan kunt u bijzondere lampen neerzetten op de nachtkastjes. Met een zacht wattage lampjes, bijvoorbeeld 25 Watt, creëert u een rijke, verfijnde sfeer. Een lamp aan het plafond van 60 of 75 Watt geeft u snel licht als u iets moet pakken in de slaapkamer.

Oranje accessoires

slaapkamer oranje inrichten mooie slaapkamer oranjeDe slaapkamer speelt een grote rol in uw dagelijks leven. Een goede inrichting is dus belangrijk. Door kleuren te gebruiken, geeft u de slaapkamer eenvoudig een andere uitstraling. Een metamorfose met kleur is niet duur en kost weinig tijd. Een zitje in de slaapkamer doet het altijd goed. Zo heeft u een plek waar u kunt lezen of werken. Creëer een aparte zithoek of gebruik een gestoffeerde bank of smalle kist aan de voet van uw bed. Een mooie plant geeft leven aan iedere slaapkamer!

Meubels kopen

ideeen slaapkamer oranjeHet bijzondere hoofdeinde en de zwevende nachtkastjes nemen de regie in de slaapkamer op de foto. De grote hanglampen geven een dramatisch effect. Het kunstwerk achter het bed maakt de inrichting van de slaapkamer compleet. Deze slaapkamer heeft door het bruin en oranje een Oosters tintje gekregen.