Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Zilveren slaapkamer zilveren slaapkamer

Met zilver maakt u een strakke en moderne slaapkamer.

Blauwe slaapkamer blauwe slaapkamer inrichten

Bekijk mooie blauwe slaapkamers.

Rode slaapkamer rode slaapkamer

Doe inspiratie op voor een rode slaapkamer.

Paarse slaapkamer paarse slaapkamer

Paars is een geraffineerde kleur voor de slaapkamer.

Roze slaapkamer roze slaapkamer

Een roze slaapkamer straalt romantiek uit.

Ideeën gouden slaapkamer

gouden slaapkamerEen slaapkamer uitgevoerd in goudtinten straalt luxe en comfort uit, met een beetje glamour. Het is niet moeilijk om een luxe, gouden slaapkamer in te richten, want de kleur goud is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld lichte aardetinten of dramatisch zwart. De meubels in een goudkleurige slaapkamer kunnen best eenvoudig zijn. De kleur goud combineert goed met donker hout (voor een overdadige slaapkamer) of met witte hoogglans meubels, voor een lichte en moderne uitstraling.

Gouden slaapkamer inrichten

slaapkamer goudkleurigDeze slaapkamer op de foto is ontworpen met het hoofdeinde en de sprei als uitgangspunt.De lambrisering op de wanden ziet eruit de metallic schors van een berkeboom. Het hoofdeinde van het bed is champagnekleurig, met accenten van een boom. Een zware, glimmende, zwarte kroonluchter laat het mooie behang goed uitkomen.

Kleuren en accessoires

slaapkamer goudDeze slaapkamer ziet er comfortabel en uitnodigend uit. Dat komt door de warme, neutrale kleuren die gebruikt zijn. In combinatie met een paar gouden accenten van de accessoires krijgt deze slaapkamer een intieme uitstraling. Het beddengoed is luxe, glimt licht en heeft een mooie afwerking.

gouden slaapkamer accessoiresEen gouden slaapkamer kan al snel overdadig aanvoelen. Daarom zijn het vooral de accessoires die moeten zorgen voor een luxe uitstraling. In deze slaapkamer zijn de smaakmaker de gordijnen, de verlichting op het nachtkastje en de het beige beddengoed die elkaar goed aanvullen. Daardoor ontstaat een serene sfeer.

Materialen slaapkamer goud

slaapkamer goud materialenDeze slaapkamer krijgt een moderne uitstraling door de gouden en rode accessoires op het nachtkastje. Het behang heeft een goudbeige motief, dat goed gecombineerd kan worden met het opvallende hoofdeinde.

slaapkamer gouden meubelsZoals gezegd zijn het vooral de accessoires die een gouden slaapkamer zijn luxe uitstraling geven. Op deze foto combineert de ontwerper kleurige kussenslopen met goudgeverfde vintage flessen. Aangevuld met blauwe kleuren en wittinten oogt deze slaapkamer uitnodigend en gezellig.