Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Blauwe slaapkamer blauwe slaapkamer inrichten

Bekijk mooie blauwe slaapkamers.

Rode slaapkamer rode slaapkamer

Doe inspiratie op voor een rode slaapkamer.

Gele slaapkamer gele slaapkamer

Een gele slaapkamer is licht en zonnig.

Oranje slaapkamer oranje slaapkamer

Van een oranje slaapkamer wordt u vrolijk.

Paarse slaapkamer paarse slaapkamer

Paars is een geraffineerde kleur voor de slaapkamer.

Groene slaapkamer ontwerpen

groene slaapkamerDe mens is al eeuwenlang gewend aan groen, de kleur van de natuur. Een groene slaapkamer ademt dan ook rust uit, een gevoel dat u niets hoeft en volledig tot rust kan komen. Groen in de slaapkamer is een goede keuze. Een groene slaapkamer is een goede keuze voor een ruimte waar u helemaal tot rust wilt komen. Groen werkt namelijk kalmerend op uw lichaam en geest. Combineer diverse tinten groen, voor een spannend effect.

Groene slaapkamer inrichten

groene slaapkamer inrichten.jpgGroen is stabiel, fris en koel. Het is een harmonieuze kleur die zich prima laat combineren met andere natuurtinten, zoals wit, bruin en grijs. Niet voor niets wordt groen ook wel 'de kleur van het midden' genoemd. Kijk eens op de website van Histor, Flexa, Sikkens of Sigma. Daar kunt u ook online verf bestellen. Ook de eigen merken van bouwmarkten zoals Gamma, Praxis of Karwei zijn vaak van goede kwaliteit, goedkoper dan de gerenommeerde merken en u kunt de kleur groen laten mengen die u wilt.

Tips groene slaapkamer

groene slaapkamer ontwerpenWilt u ook een oase van rust in de slaapkamer? Door groen te gebruiken, verandert u de slaapkamer in een handomdraai. Maak de kamer fris met een lichte kleur groen en beddengoed in wit of lichtblauw. Zet een groene kledingkast in de slaapkamer, bij voorkeur een hoogglans kast. Ikea heeft een mooie kledingkast in hoogglans groen. Of schilder een muur groen en voeg daar vervolgens allerlei items aan toe in primaire kleuren. Zo maakt u een slaapkamer met een statement.

Ideeën groene slaapkamer

groene slaapkamer ideeEen andere manier om groen in uw slaapkamer te brengen is om te kiezen voor een groene muur en daar hout aan toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld door een houten vloer te leggen of een paar houten meubels te plaatsen. Op de foto is een groene slaapkamer gecombineerd met aardetinten en hout. Door het bijzonder bed krijgt deze groene slaapkamer ook nog een Oosters tintje.