Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Blauwe slaapkamer blauwe slaapkamer

Bekijk mooie blauwe slaapkamers.

Rode slaapkamer rode slaapkamer

Doe inspiratie op voor een rode slaapkamer.

Groene slaapkamer groene slaapkamer

Een groene slaapkamer is rustgevend.

Oranje slaapkamer oranje slaapkamer

Van een oranje slaapkamer wordt u vrolijk.

Een gele slaapkamer inrichten

slaapkamer_geel_02Wie echt een gewaagde slaapkamer wil, kiest voor de kleur geel. Geel is een opvallende kleur. Deze kleur bevat namelijk het meeste licht van alle kleuren. Zelfs de donkerste kamer zal met een likje gele verf meteen oplichten. Geel zorgt ervoor dat een slaapkamer er warm, gezellig en vrolijk uitziet. Denk maar aan een zonnige bed&breakfast in Zuid-Frankrijk. Had u dat verwacht van de kleur geel?

Ideeën gele slaapkamer

slaapkamer geel Een gele slaapkamer geeft u een lentegevoel. U voelt de energie stromen. Geel fleurt de slaapkamer op en kan in combinatie met andere kleuren zelfs klasse uitstralen. Let op: vermijd een knalgele kinderkamer. Onderzoekers hebben geconstateerd dat baby’s meer huilen in een gele slaapkamer. Op de website van onder meer Histor en Sigma kunt u online verf bestellen. Ook de eigen merken van bouwmarkten zoals Gamma, Praxis of Karwei zijn vaak van goede kwaliteit en u kunt de kleur blauw laten mengen die u wilt.

Tinten geel

 gele slaapkamerWilt u de slaapkamer helemaal geel schilderen? Kies dan niet voor de meeste felle kleuren geel. Geel is namelijk een kleur die ruimte nodig heeft. Dit betekent simpelweg dat te veel geel pijn gaat doen aan uw ogen, omdat ze te snel vermoeid raken. Kies voor een mooie combinatie van lichte tinten geel. Anders wordt de slaapkamer echt te overweldigend. Op de foto heeft men dit voorkomen door geel te combineren met wit en zwart.

Meer kleurideeën voor de slaapkamer

gele slaapkamerUw slaapkamer een andere look geven? Bekijk ook eens de inspirerende ideeën voor een passievolle rode slaapkamer. Of wat te denken van een natuurlijk groene slaapkamer? Lief idee: verander uw slaapkamer in een stijlvolle roze slaapkamer! Weet u nog niet welke kleur u moet kiezen? Doe inspiratie op en bekijk dan ons overzicht van slaapkamers in alle kleuren van de regenboog.