Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Blauwe slaapkamer blauwe slaapkamer inrichten

Bekijk mooie blauwe slaapkamers.

Gele slaapkamer gele slaapkamer

Een gele slaapkamer is licht en zonnig.

Paarse slaapkamer paarse slaapkamer

Paars is een geraffineerde kleur voor de slaapkamer.

Roze slaapkamer roze slaapkamer

Een roze slaapkamer straalt romantiek uit.

Een zilveren slaapkamer ontwerpen

slaapkamer zilver ideeDe kleur zilver staat voor reinheid en zuiverheid. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is zilver allesbehalve kil en koud. Zilver is zeer geschikt om een strakke en moderne slaapkamer mee te ontwerpen. Indien u de kleur zilver combineert met natuurlijke materialen, zoals katoen en hout, verandert u de slaapkamer in een comfortabele en moderne oase van rust.

Sfeer

slaapkamer zilverDe kleur zilver in de slaapkamer is erg geschikt voor een slaapkamer voor volwassenen. Het is een kleur uit het koele spectrum en is daarom goed te combineren met andere koele kleuren, zoals blauw, wit en paars. Dit kleurenpalet zorgt ervoor dat de slaapkamer echte klasse en rust uitstraalt. Zilver kan zowel in grote als in kleine slaapkamers gebruikt worden. Deze kleur is minder geschikt voor een gezellige kinderkamer.

Combineer met natuurlijke materialen

slaapkamer zilverenZilver kan goed gecombineerd worden met andere kleuren uit het koele spectrum. Dit is wederom goed te zien op de foto hiernaast. Zilver werkt ook heel goed in combinatie met natuurlijke materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan katoenen kussens, een houten vloer, een donzen dekbed of een schapenvel op de vloer. Met zilver maakt u van uw slaapkamer een waar paradijs.

Zolderkamer in zilver

slaapkamer op zolderEen zolderkamer verandert u in een handomdraai in een ruime en strakke slaapkamer door basis van wit, gecombineerd met zilveren accessoires. Gebruik bijvoorbeeld de Histor Zilver of Levis Zilver. Voor betaalbare zilveren verf kijkt u bijvoorbeeld op de website van Histor, Flexa, Sikkens of Sigma. Daar kunt u ook online verf bestellen. Ook de eigen merken van bouwmarkten zoals Gamma, Praxis of Karwei zijn vaak van goede kwaliteit, goedkoper dan de gerenommeerde merken en u kunt de kleur zilver laten mengen die u wilt.