Slaapkamer inrichten

Menu:

Auping Auping matras

Matrassen met een spiraalbodem vanaf 500 euro.

Eastborn Eastborn matras

Matrassen van koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering.

M Line M Line matras

Matrassen gebaseerd op de bekende traagschuim matras.

Tempur Tempur matras

Drukverlagend matras, zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Dunlopillo Dunlopillo matras

Bekende fabrikant van latex matrassen.

Merken matrassen

matras kopenU wilt een matras kopen, maar weet niet welke. Dat kan, want het aanbod van matrassen is groot. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de merkloze matrassen! De aankoop van een goed matras is belangrijk voor een goede nachtrust. Wij hebben de bekendste merken matrassen en hun kenmerken voor u op een rij gezet. Weet u nog niet welk matras bij u past? Vul dan eerst de Matrassenwijzer in!

M-line en Auping

matras m-lineM-Line matrassen hebben een traagschuim toplaag. Hierdoor vindt er geen tegendruk op het lichaam plaats. De drukverlagende eigenschappen van M-Line matrassen zorgen ervoor dat uw lichaam tijdens het slapen ontspannen blijft, in een natuurlijke houding. Auping is het bekendste matrassenmerk van Nederland. Auping staat bekend om matrassen met spiraalbodem. Die is dwars gespannen en heeft daardoor een lange levensduur.

Norma en Pullman

matras_merk_normaNorma matrassen hebben een duurzame kwaliteit. Een Norma matras biedt een gelijkmatige ondersteuning, goede vochtregulatie. Ze zijn verkrijgbaar in stevig, medium of zacht. Ook de vering kan aangepast worden: pocketvering, latex, traagschuim of draagschuim. Pullman verkoop pocketvering matrassen. Elke Pullman matras heeft een ventilerende en verstelbare matrasdrager. Pullman gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke materialen bij de productie.

Tempur en Eastborn

matras_merk_tempurTempurmatrassen worden verwarmd door uw lichaam en vormen zich naar de contouren van uw lichaam. Op een Tempur matras liggen uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke positie. Daardoor vermindert snurken; voor een ongestoorde nachtrust! Eastborn staat voor innovatie en kwaliteit. Eastborn vindt goede ventilatie en luxe uitstraling belangrijk. Een Eastborn matras is dan ook altijd omhuld met stoffen met ventilerende eigenschappen.

Dunlopillo

matras_merk_dunlopilloHet merk Dunlopillo staat bekend om het gebruik van hoogwaardige technische schuimen in haar matrassen. De collectie matrassen van Dunlopllo is opgebouwd uit vier basismaterialen: