Slaapkamer inrichten

Menu:

Eastborn Eastborn matras

Matrassen van koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering.

M Line M Line matras

Matrassen gebaseerd op de bekende traagschuim matras.

Tempur Tempur matras

Drukverlagend matras, zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Dunlopillo Dunlopillo matras

Bekende fabrikant van latex matrassen.

Auping matras kopen

auping logoEen matras van Auping gaat bijna een leven lang mee. Ieder matras bestaat uit vochtregulerende materialen. Daardoor wordt het vocht perfect opgenomen en daarna weer afgegeven. Vanwege deze eigenschap hoeft u een Auping matras nooit om te draaien. Alle Auping matrassen hebben een gepatenteerd systeem van pocketveren. Hun asymmetrische vorm zorgt voor comfort, goede ondersteuning en stabiliteit tijdens het slapen.

Auping matras kiezen

matras auping kopenWelk matras van Auping het beste bij u past, hangt af van een aantal factoren. Er is een Auping matras voor ieder postuur, lengte en gewicht. Daarnaast zijn er ook matrassen die rekening houden met fysieke klachten en allergieën (wol, huisstofmijt). Op de website van Auping kunt u door middel van een matraswijzer beoordelen welk matras het meest geschikt voor u is.

Assortiment van Auping

collectie auping matrassenDe collectie van Auping bestaat uit zeven matrassen. Alle matrassen hebben Active Ventilatie Support (AVS), voor optimale ventilatie en een uniek drukverlagend systeem. Dit zijn de verschillende matrassen:

Prijs Auping matras

goed auping matrasDe prijs van een Auping matras verschilt nogal. Het assortiment bestaat namelijk uit zeven modellen, ieder weer met andere eigenschappen. Toch kan gezegd worden dat er voor iedere portemonnee wel een Auping matras te koop is. Een Auping matras is niet goedkoop, maar gaat wel heel lang mee. De goedkoopste Auping matras is ongeveer 500 euro. Alle matrassen van Auping zijn alleen te koop via een beddenspeciaalzaak of de vakhandel. Zo krijgt u altijd een goede voorlichting en bent u verzekerd van de beste Auping service. De basis van ieder matras is de pocketvering. De bovenste laag is voor comfort en verschilt per model matras.