Slaapkamer inrichten

Menu:

Auping Auping matras

Matrassen met een spiraalbodem vanaf 500 euro.

M Line M Line matras

Matrassen gebaseerd op de bekende traagschuim matras.

Tempur Tempur matras

Drukverlagend matras, zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Dunlopillo Dunlopillo matras

Bekende fabrikant van latex matrassen.

Eastborn matras kopen

Eastborn logoEastborn maakt matrassen, boxsprings, bedden en nog veel meer op het gebied van slapen. Het bedrijf is opgericht in 1959 en bestaat dus al meer dan 50 jaar. Alle materialen worden gemaakt in Nederland. De matrassen van Eastborn zijn te koop in drie verschillende soorten materialen. Zo zijn er matrassen met een kern van koudschuim of traagschuim, een kern van latex en matrassen met pocketvering.

Eastborn schuim matras

matras eastbornEr zijn twee verschillende schuimmatrassen van Eastborn: koudschuim matrassen en traagschuim matrassen. Koudschuim heeft een goede elasticiteit en daardoor een prima luchtcirculatie en ventilatie. Dankzij de elasticiteit kunt u een Eastborn koudschuim matras goed gebruiken op een verstelbare bodem. De belangrijkste eigenschap van een traagschuim matras van Eastborn is drukverlaging. Een traagschuim matras is aan te raden voor iedereen met gevoelige gewrichten en spieren. Traagschuim vormt zich naar uw lichaam.

Eastborn latex matras

eastborn matras kopenEen latex matras heeft past zich aan naar uw lichaam en heeft blijvende veerkracht. De latex matrassen van Eastborn staan bekend om een comfortabele, warme ligcomfort. De Fresssh! latex matrassen van Eastborn hebben buitengewone ventilatie door de vele ventilatiekanalen in combinatie met textiel dat goed vocht opneemt. Wanneer u zweet, wordt het vocht over een groot oppervlak verspreid. Daardoor verdampt het sneller en dringt het niet door in het matras.

Eastborn pocketvering matras

beste Eastborn matrasEastborn verkoopt een grote collectie pocketvering matrassen. Het verschil tussen de ene matras met pocketvering en de andere zit hem in het aantal pocketveren per vierkante meter en de afwerking van het matras. Welke pocketvering matras past het beste bij u? Dat hangt onder meer af van uw gewicht, lichaamsbouw en favoriete slaaphouding. Ook de mate waarin u ’s nachts zweet, speelt een rol in het bepalen van de beste pocketvering matras van Eastborn voor u.

Collectie matrassen Eastborn

eastborn matras kopenEastborn verkoopt matrassen voor alle soorten mensen en alle afmetingen bedden. Een Eastborn matras komt soms als beste matras uit de bus bij de Consumentenbond. Zoekt u een 1 persoons matras of een 2 persoons matras? Eastborn heeft een uitgebreide collectie matrassen, voor een goedkope prijs:

Dankzij een advies op maat bij een beddenspeciaalzaak slaagt u met Eastborn altijd voor een goede nachtrust.