Slaapkamer inrichten

Menu:

Auping Auping matras

Matrassen met een spiraalbodem vanaf 500 euro.

Eastborn Eastborn matras

Matrassen van koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering.

Tempur Tempur matras

Drukverlagend matras, zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Dunlopillo Dunlopillo matras

Bekende fabrikant van latex matrassen.

M Line matras kopen

M Line matrasM Line staat voor ‘Motion Line’. Het merk is in 2001 in het leven geroepen door de Dutch Bedding Company toen de tweede generatie schuimmatras zijn intrede deed. M Line richt zich sterk op beweging. Immers, wie goed slaap beweegt mentaal en fysiek beter. Wie kent er niet de bekende slogan ‘Sleep well. Move better’? Naast matrassen verkoopt M Line ook bedbodems en hoofdkussens.

Collectie M Line

Matras M Line kopenDe matrassen van M Line heten Slow Motion en zijn genummerd van 1 tot en met 6. De M Line matrassen zijn gemaakt van elastisch (traag)schuim. Dit vormt zich naar de vormen van uw lichaam. Het schuim in de M Line matras reageert snel op druk. Hierdoor ligt u meteen lekker en kunt u ‘s ochtend gemakkelijk uit bed stappen. Speciale comfortzones zorgen ervoor dat uw wervelkolom optimaal ondersteund wordt.

Matraswijzer M Line

Matraswijzer M LineMet de M Line matrassenwijzer weet u welke matras het beste bij u past. Op basis van uw geslacht, lengte, gewicht en slaaphouding wordt bepaald welk Slow Motion matras voor u het meest geschikt is. De collectie matrassen van M Line bestaat uit zes modellen. De Slow Motion 1 is het instapmodel, de Slow Motion 6 het meest uitgebreide en daarmee duurste matras in de collectie van M Line. Deze matras is in 2011 als beste getest door de Consumentenbond.

Verschil tussen matrassen

Matras M Line kopenDe matrassen van M Line zijn verkrijgbaar in zes modellen. Model Slow Motion 1 is eenvoudig, model 2 is geschikt voor een verstelbaar bed. Model 3 en 4 hebben een dikte van 22 centimeter. Model 5 en 6 zijn 24 centimeter dik. Deze modellen hebben schokdempers, waardoor u niet wakker wordt als uw partner zich ‘s nachts omdraait!

Prijs M Line matras

Prijs M Line matrasMet de aankoop van een M Line matras haalt u kwaliteit in huis. Alle matrassen worden uitvoerig getest voordat ze de fabriek verlaten. Een matras van M Line kost tussen de 500 en 1.000 euro. Op alle matrassen van M Line (Slow Motion 3 t/m 6) krijgt u zelfs tien jaar garantie. Toch niet tevreden met uw nieuwe matras? Dan kunt u deze bij M Line binnen drie maanden omruilen voor een andere matras. Zo garandeert M Line dat u het comfort van de matrassen uitgebreid kunt testen.