Slaapkamer inrichten

Menu:

Auping Auping matras

Matrassen met een spiraalbodem vanaf 500 euro.

Eastborn Eastborn matras

Matrassen van koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering.

M Line M Line matras

Matrassen gebaseerd op de bekende traagschuim matras.

Tempur Tempur matras

Drukverlagend matras, zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Dunlopillo matras kopen

Dunlopillo logoDunlopillo is een bekende fabrikant van matrassen. Het bedrijf bestaat sinds 1929 en richt zich voornamelijk op latex matrassen. De grootste naamsbekendheid heeft Dunlopillo verkregen door het als eerste ontwikkelen van latex matrassen. Dunlopillo is een Engels bedrijf en heeft winkels in heel Europa. De Nederlandse importeur is helaas failliet gegaan. Daardoor is het moeilijk om een product van Dunlopillo te vinden in Nederland.

Stijl Dunlopillo

Dunlopillo matrasDunlopillo matrassen hebben vaak een ‘Chesterfield’ uitstraling. Dit komt door de knoppen in de tijk van het matras. Deze stijl wordt niet veel verkocht in Nederland en België. Naast matrassen verkoopt Dunlopillo ook lattenbodems, boxspring, hoofdkussens en accessoires voor het slapen. Het uiterlijk van zowel de matrassen als de boxspring is klassiek. Dit zal niet iedereen aanspreken, maar is wel anders dan anders.

Collectie Dunlopillo

Dunlopillo matras kopenHet bedrijf heeft een uitgebreide collectie matrassen, bestaande uit vier soorten materiaal. Dit zijn talalay, latex, traagschuim en koudschuim. De afgelopen tijd heeft Dunlopillo een aantal innovaties gedaan op matrasgebied. In 2010 bracht Dunlopillo ‘Talasilver’ op de markt. Deze technologie houdt latex vrij van bacteriën en werkt tegen schimmels. Dat is een bekend probleem bij latex matrassen.

Dunlopillo Latex

Dunlopillo latex matrasDunlopillo is de uitvinder van de latex matras. De latex van Dunlopillo is hypoallergeen en van nature bacteriewerend. Dunlopillo maakt als een van de weinige matras fabrikanten nog alle latexkernen zelf. Door de kennis van latex staat Dunlopillo garant voor topkwaliteit. Hoewel Dunlopillo vooral bekend staat om de latex matrassen, is het bedrijf van plan om zich meer en meer te richten op de verkoop van pocketvering matrassen.

Prijzen Dunlopillo

Dunlopillo prijs matrasDe matrassen van Dunlopillo vallen in de hogere prijsklasse en zijn relatief dure matrassen. Het instapmodel matras begint rond 250 euro, het duurste Dunlopillo matras kost ongeveer 1.000 euro. Bij sommige dealers van Dunlopillo kunt u proefslapen. Dit is geen standaard garantie van Dunlopillo zelf, maar een dealer kan zelf bepalen of hij deze service wel biedt. Op alle Dunlopillo matrassen ontvangt u standaard 5 jaar garantie.