Slaapkamer inrichten

Menu:

Auping Auping matras

Matrassen met een spiraalbodem vanaf 500 euro.

Eastborn Eastborn matras

Matrassen van koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering.

M Line M Line matras

Matrassen gebaseerd op de bekende traagschuim matras.

Dunlopillo Dunlopillo matras

Bekende fabrikant van latex matrassen.

Tempur matras kopen

tempur logoHet Deense merk Tempur verkoopt onder andere matrassen van traagschuim. Daarnaast heeft Tempur een collectie van luxe bedden en beddengoed. Tempur begon met het ontwikkelen van matrassen en hoofdkussen van traagschuim. Traagschuim is oorspronkelijk ontwikkeld voor de astronauten van NASA. Dit deed men om de binnenkant van de raketten te bekleden, zodat de bemanning weinig druk ondervond tijdens de ruimtereis.

Traagschuim van Tempur

Matras traagschuim TempurNaast traagschuim voor de ruimtevaart bracht Tempur een lijn medische matrassen op de markt. Deze matrassen waren voornamelijk bedoeld voor ziekenhuizen. Daarna begon Tempur met de verkoop van matrassen en hoofdkussens aan particulieren. Al na een paar jaar verkocht Tempur traagschuim matrassen in bijna ieder land ter wereld. Op dit moment is het bedrijf actief in 54 landen.

Tempur collectie

Tempur matras kopenTempur heeft drie verschillende collecties matrassen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in dezelfde hoogtes. Zo kunt u twee verschillende soorten matrassen kiezen (met verschillende eigenschappen) en toch hetzelfde bed delen zonder hoogteverschil. Een Tempur matras koopt u niet overal. Tempur vindt deskundigheid en een goede service erg belangrijk. Daarom worden de matrassen van Tempur alleen verkocht via plaatselijke dealers. Vaak is dit een speciaalzaak bij u in de buurt.

Soorten matrassen

goed auping matrasTempur ‘Original‘ matrassen zijn, zoals de naam al aangeeft, de ‘echte’ Tempur matrassen. Ze geven een ondersteunend, stevig gevoel. Tempur ‘Sensation‘ heeft de eigenschappen van een normale matras, maar dan met de drukverlagende ondersteuning van Tempur. Tempur ‘Cloud‘ is geschikt voor mensen die houden van een zacht en ondersteunend matras. Met Tempur Cloud heeft u het gevoel alsof u slaapt op een wolk.

Prijs Tempur matras

Prijs Tempur matrasEen matras van Tempur is niet goedkoop. Ze gaan echter wel heel lang mee. En zijn een uitkomst voor mensen die rugklachten hebben, Of door medische redenen baat hebben bij een goed matras. Een Tempur matras is te koop bij de Tempur dealer. Het eenvoudigste matras van Tempur kost 700 euro. Het duurste en dikste matras is te koop voor ongeveer 2.000 euro.