Slaapkamer inrichten

Menu:

Brocante slaapkamer brocante slaapkamer

Pastelkleuren en nostalgische meubels.

Hotel slaapkamer hotel slaapkamer

Geniet van het comfort en de luxe van een vijfsterren hotel.

Romantische slaapkamer romantische slaapkamer

Tover uw slaapkamer om in een passievol paradijs.

Traditionele slaapkamer traditionele slaapkamer

Een traditionele slaapkamer is niet saai en ouderwets.

Oosterse slaapkamer oosterse slaapkamer

Verander uw slaapkamer in een Oosterse oast van rust.

Marokkaanse slaapkamer Marokkaanse slaapkamer

Mooie accessoires en kleuren in de Marokkaanse slaapkamer.

Ideeën landelijke slaapkamer

landelijke slaapkamer meubelsIn een landelijke slaapkamer voeren natuurlijke materialen en zachte kleuren de boventoon. In een landelijke slaapkamer kunt u natuurlijke materialen gebruiken om een landelijke sfeer te creëen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wol en hout. Dit geldt overigens niet voor de landelijke slaapkamer in Engelse stijl. VOor deze stijl geldt: hoe uitbundiger, hoe beter!

Landelijke slaapkamer inrichten

landelijke slaapkamer tipsIn de landelijke slaapkamer op de foto geven de manden en strooien hoeden een landelijke 'cottage' gevoel. De rechte houten balken in het plafond vormen een mooi contrast met de ronde vormen aan de muur. Het plafond is wit geschilderd, voor een zachte en matte uitstraling. Het nachtkastje en de verlichting maken de landelijke slaapkamer af. Zoals u ziet, hoeft een landelijke slaapkamer niet kleurloos te zijn.

Chique Engelse slaapkamer

slaapkamer landelijk ideenEen landelijke slaapkamer in Engelse bed-and-breakfast stijl creëert u door gebruik te maken van bloemmotieven, strepen en ruiten. Het liefst ook allemaal tegelijk. De kleuren in deze slaapkamer zijn pasteltinten: geel, groen en rood. De wanden lijken te bestaan uit panelen. Maar dit is gezichtsbedrog: het is een slimme combinatie van behang en houten plinten. De houten plinten zijn geschilderd in dezelfde kleur als het behang.

Behang en vloerbedekking

landelijke slaapkamer inrichtenGebruik stevige houten meubels en een opvallend gedecoreerd behang om een landelijke slaapkamer in te richten. In een landelijke slaapkamer is het niet snel 'too much', zoals deze foto laat zien. De houten meubels vormen een stevig contrast met het blauwe behang en de blauwe vloerbedekking. Blikvanger van deze kamer is het rijk gededoreerde raam, met zware gordijnen.

Kleuren landelijke slaapkamer

landelijke slaapkamer inspiratieDat een landelijke slaapkamer ook prima ingericht kan worden met andere kleuren dan de pasteltinten rood en geel, bewijst deze slaapkamer. Met zijn crèmewitte muren en een adembenemend lavelblauw plafond heeft u het gevoel buiten naar de wolken te liggen staren. Gebruik hoogwaardig wit beddengoed met zachte, volle kussens voor een ultiem gevoel van comfort en luxe.