Slaapkamer inrichten

Menu:

Hotel slaapkamer hotel slaapkamer

Geniet van het comfort en de luxe van een vijfsterren hotel.

Landelijke slaapkamer landelijke slaapkamer

Natuurlijke materialen en zachte kleuren voeren de boventoon.

Romantische slaapkamer romantische slaapkamer

Tover uw slaapkamer om in een passievol paradijs.

Moderne slaapkamer moderne slaapkamer

Combineert modern comfort met een tijdloos ontwerp.

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Traditionele slaapkamer inrichten

slaapkamer traditioneelEen traditionele slaapkamer klinkt misschien saai en ouderwets, maar door oude en nieuwe spullen goed te combineren richt u een traditionele slaapkamer in die helemaal van deze tijd is.

In de slaapkamer op de foto zijn vooral tinten zeegroen en crème gebruikt. Het mooie behang achter het bed wordt subtiel benadrukt door de ingebouwde wandverlichting. Doordat de textuur van het behang ook terugkomt in het beddengoed ontstaat een samenhangend geheel. Een vintage stoel creeërt een leeshoekje waar u zich even terug kunt trekken.

Tweede leven voor erfstukken

traditionele slaapkamer tipsEen bed dat al generaties lang in de familie is, hoeft niet altijd ouderwets te zijn. Haal het bed van de zolder en combineer het met andere antieke stukken. Voeg daar een paar mooie moderne stoffen, kleuren en accessoires aan toe en u maakt een slaapkamer die modern is, maar wel de sfeer van vroeger ademt. Op de foto zijn opvallende kussenslopen gebruikt. Die geven de slaapkamer een speelse en uitnodigende uitstraling.

Kleuren

slaapkamer traditioneel inrichtenHet blauwgrijze hemelbed op de foto vormt een mooi contrast met het kersenhouten meubilair. Door zijn formaat past hij prima in een wat grotere slaapkamer. De blauwgrijze kleur op de muren zorgt voor een zachte uitstraling. Fris nieuw beddengoed geeft de kamer een kleurige uitstraling, maar omdat het patroon ervan rustig is, blijft de kamer zijn ontspannen sfeer houden.

Aankleding

slaapkamer traditionele ideeHet mooi gedetailleerde beddengoed op de foto met het hemelbed van kersenhout geeft de slaapkamer een traditionele uitstraling, zonder gedateerd aan te doen. Het felle blauw op de muur toont aan de u echt niet alleen saaie kleuren zoals grijs en bruin hoeft te gebruiken. Zo kunt u altijd een traditionele slaapkamer inrichten naar uw smaak.