Slaapkamer inrichten

Menu:

Hotel slaapkamer hotel slaapkamer

Geniet van het comfort en de luxe van een vijfsterren hotel.

Landelijke slaapkamer landelijke slaapkamer

Natuurlijke materialen en zachte kleuren voeren de boventoon.

Romantische slaapkamer romantische slaapkamer

Tover uw slaapkamer om in een passievol paradijs.

Traditionele slaapkamer traditionele slaapkamer

Een traditionele slaapkamer is niet saai en ouderwets.

Oosterse slaapkamer oosterse slaapkamer

Verander uw slaapkamer in een Oosterse oast van rust.

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Ideeën moderne slaapkamer

moderne slaapkamer ideeenEen moderne slaapkamer is niet strak en koud, zoals veel mensen denken. Een moderne slaapkamer combineert het comfort van nu met een tijdloos ontwerp. Het assortiment van moderne slaapkamermeubels, bijzonder beddengoed en mooie moderne bedden en boxsprings is groot. U kunt dus altijd een moderne slaapkamer naar uw smaak inrichten, strak of niet!

Moderne slaapkamer inrichten

slaapkamer modernIn een modern ingerichte slaapkamer kunt u alle kleuren gebruiken die u wilt. Zorg er wel voor dat ze elkaar aanvullen of juist een contrast vormen. Dit zorgt voor het juiste effect. Op de foto zijn de muren zachtblauw geschilderd. Daardoor kunnen in de rest van de slaapkamer donkere, felle kleuren gebruikt worden. Dat is goed te zien bij het beddengoed, de sprei en de gordijnen.

Materialen en meubels

moderne slaapkamer tipsEen moderne slaapkamer inrichten hoeft niet duur te zijn. Ook voor de inrichting van een moderne slaapkamer kunt u prima slagen in een tweedehands winkel of op Marktplaats. Bijzondere meubels en accessoires, ook van vroeger, geven een moderne slaapkamer uitstraling en sfeer. Op de foto zorgt een handgemaakte Italiaanse lamp voor een goede verlichting bij het lezen. Het antieke nachtkastje is wit geschilderd en voorzien van glimmende handgrepen.

Aandacht voor details

moderne slaapkamer inrichtenDe moderne slaapkamer op de foto voelt aan als een hotelkamer in een wellness resort. Strakke lijnen worden moeiteloos gecombineerd met ronde vormen. In het bijzondere plafond is de verlichting ingebouwd. De gordijnen laten wel het daglicht binnen, maar de zon buiten. Zo blijft het altijd fris en koel in de slaapkamer. Fris beddengoed, gecombineerd met opvallende kussens maken deze slaapkamer compleet.

Behang moderne slaapkamer

inrichting moderne slaapkamerIn de comfortabele, moderne slaapkamer op de fotot zijn rijke stoffen en materialen gebruikt in het beddengoed en de kussens. Een paar mooie accessoires geven de kamer extra karakter, omdat ze opvallen en eruit springen. Het behang is gedurfd, maar past prima in de sfeer van een moderne slaapkamer. Dergelijk behang is volop te koop in bouwmarkten en op internet.