Slaapkamer inrichten

Menu:

Slaapkamer in één kleur blauwe slaapkamer

Overzicht van slaapkamers in één kleur.

Blauwe slaapkamer blauwe slaapkamer inrichten

Bekijk mooie blauwe slaapkamers.

Rode slaapkamer rode slaapkamer

Doe inspiratie op voor een rode slaapkamer.

Groene slaapkamer groene slaapkamer

Een groene slaapkamer is rustgevend.

Gele slaapkamer gele slaapkamer

Een gele slaapkamer is licht en zonnig.

Tips neutrale slaapkamer

neutrale slaapkamer inspiratieEen neutrale slaapkamer is allesbehalve saai! Dat de slaapkamer geen tot weinig felle kleuren bevat, betekent niet dat er niets is om naar te kijken. U maakt een mooie, neutrale slaapkamer door spannende accessoires en mooi afgewerkte materialen toe te voegen. Zo creëert u een slaapkamer waar u helemaal tot rust komt. Een neutrale slaapkamer heeft een volwassen en kalme uitstraling. Op deze pagina ziet u voorbeelden van een neutrale slaapkamer.

Neutrale slaapkamer inrichten

slaapkamer neutraal inrichtenDe slaapkamer op deze foto is een voorbeeld van een slaapkamer in neutrale kleuren. Toch is het geen saaie slaapkamer. De strohoeden voor man en vrouw en ondiepe manden op de muur zorgen voor een ritmische herhaling van van vorm en textuur in de slaapkamer. Zoals u ziet, is er geen noodzaak om dezelfde nachtkastjes te hebben. De kamer is in balans, zolang er maar een gezamenlijk element is. In dit geval zijn dat de bijpassende lampen.

Kleuren in neutrale slaapkamer

slaapkamer neutraal kleurenEen houten wand vormt de achtergrond voor de moderne, neutrale slaapkamer op de foto. Subtiele wandverlichting, een pluche tapijt en een mooi opgemaakt bed maken van deze slaapkamer een rustig en modern verblijf. De slaapkamer is als het ware een luxe toevluchtsoord, met een mooi bed als centrale punt. Een zijden tapijt laat de kamer aarden. Het beddengoed is eenvoudig, maar van goede kwaliteit.

Materialen

slaapkamer neutraal ideeslaapkamer neutraal inspiratieOp deze foto is de slaapkamer ingericht als een luxe toevluchtsoord. Het bed is wederom het centrale punt van de slaapkamer. Een zijden tapijt laat de kamer aarden. Het beddengoed is eenvoudig, maar van goede kwaliteit. Aan de andere zijde van deze slaapkamer staat een nachtkastje. Dat kan tevens dienst doen als bureau. Een kunstwerk brengt balans in deze slaapkamer. Het zorgt voor een evenwicht met de ramen.