Slaapkamer inrichten

Menu:

Bijzonder beddengoed

duur beddengoedEen slaapkamer inrichten kan op vele manieren. Een van de makkelijkste manieren om een slaapkamer te veranderen, is met behulp van mooi beddengoed. Beddengoed, zoals dekbedovertrekken en kussenslopen, zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten, kleuren en dessins. Op deze pagina ziet u voorbeelden van bijzonder beddengoed. Bijzonder, omdat het gemaakt is van goede materialen, een bijzonder design heeft of buitengewoon goed past bij de inrichting van de slaapkamer.

Kleur dekbedovertrek

mooi dekbedovertrekGoed gekozen beddengoed draagt bij aan de uitstraling van de slaapkamer. Idealiter moeten de kleuren van de slaapkamer terugkomen in het ontwerp van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Op deze foto is het beddengoed net zo vrolijk en kleurrijk als de rest van de slaapkamer. Beddengoed van katoen is ademend en kan heet gewassen worden.

Stijl beddengoed

romantisch beddengoedU kunt beddengoed kopen in de winkel of online. Op internet is het assortiment van mooi en bijzonder beddengoed groot. Zo vindt u altijd wel een dekbedovertrek in een stijl die u mooi vindt. Het beddengoed op de foto is erg geschikt voor een slaapkamer in brocante stijl. Ook past dit witte dekbedovertrek met rode afwerking prima in een Scandinavische of een romantische slaapkamer. Tip: bekijk ook eens onze pagina met romantisch beddengoed.

Dessins combineren

beddengoed bijzonderDe blikvanger van een slaapkamer is meestal het bed. U kunt natuurlijk een bijzonder bed kopen. Maar denk ook eens aan mooi beddengoed en mooie sierkussens met een bijzonder patroon of dessin. Wie er een beetje gevoel voor heeft, combineert verschillende materialen, texturen en dessins. Zo ontstaat een heel mooie kleurcombinatie. Dat is ook gebeurd op deze foto. Blauw, paars en wit komen terug in al het beddengoed en de sierkussens.

Dekbedovertrek online

dekbed kopenOnline beddenwinkels verkopen veel mooie dekbedovertrekken. Op interieurwebsites kunt u inspiratie opdoen voor beddengoed in alle kleuren en afmetingen. Het dekbedovertrek op de foto is daar een goed voorbeeld van. Dit ontwerp is oorspronkelijk te zien op een schilderij. Via Amazon koopt u dit bijzondere kunstwerk als dekbedovertrek, om iedere dag van te genieten. En zoals dit ontwerp zijn er nog veel meer soorten bijzonder beddengoed online te koop.

Meer beddengoed

dekbedovertrek met bloemenWilt u nog meer inspiratie opdoen voor de inrichting van uw slaapkamer met behulp van mooi beddengoed? Bekijk voorbeelden van meer mooie dekbedovertrekken en kussenslopen: