Slaapkamer inrichten

Menu:

Bijzondere bedden

bijzonder bedUw bed is de grootste blikvanger in de slaapkamer. Het is ook de makkelijkste manier om uw slaapkamer bijzonder te maken. Niet alleen met mooi beddengoed en gezellige sierkussens, maar ook met het bed zelf. Het frame, het hoofdbord en het voetbord van het bed: ze kunnen allemaal stijkl toevoegen aan de inrichting van uw slaapkamer. Een antiek Frans hemelbed of een zwart, modern gevlochten bedframe van een ledikant, bekijk de voorbeelden van bijzonder bedden voor een mooie slaapkamer.

Antiek ledikant

Ledikanten met een metalen frame zijn een echte blikvanger in de slaapkamer. De mogelijkheden van een metalen frame zijn eindeloos: gevlochten, glimmend of met een mooie kleur. Antieke ledikanten zijn erg populair tegenwoordig. Dat is niet vreemd, want een antiek ledikant geeft een mooie uitraling aan de slaapkamer. Het is niet nodig om alle rommelmarkten af te speuren, want de meeste beddenwinkels hebben tegenwoordig een groot aanbod van antiek uitziende ledikanten.

antiek ledikant antiek bed bed spiraal goedkoop ledikant

Hemelbed kopen

Een romantisch hemelbed is de droom van vele meisjes en vrouwen. Wellicht wat lastig te combineren met een stoere vent...of toch niet? De voorbeelden op deze foto’s laten zien dat er tegenwoordig hemelbedden te koop zijn in vele stijlen. Niet alleen romantisch, maar ook modern, stoer of eenvoudig. Voor iedere slaapkamer is er een hemelbed te koop. De slaapkamer moet echter wel groot genoeg zijn, anders domineert het bed de ruimte teveel.

hemelbed ledikant hemelbed hout hemelbed goedkoop hemelbed kopen

Gestoffeerd bed

Een gestoffeerd bed geeft een gevoel van luxe. Dit komt door de stoffen die gebruikt worden op het hoofdbord en het voetbord. Gestoffeerde bedden komen in vele soorten en maten. Met name boxspring bedden zijn erg populair. Een boxspring op maat komt betekent dat u zelf kunt bepalen wat de kleur en stof van het hoofd- en voeteneinde wordt. Wanneer u de slaapkamer opniew inricht en een nieuw bed koopt, houdt dan rekening met de stijl van het gestoffeerde bed.

gestoffeerd bed kopen gestoffeerd bed gestoffeerd bed kleur gestoffeerd bed voorbeeld

Bedstee

Een bedstee is iets van vroeger of voor kinderen. Toch? Nee! Een bedstee kan erg handig zijn in een modern huis. Dit soort slaapruimtes zijn namelijk zeer ruimtebesparend. Daarnaast is een bedstee erg comfortabel en gezellig. Mensen houden van nature van kleine, afgesloten ruimtes. De geschiedenis van de bedstede gaat terug tot de Ming dynastie, van de 14e tot de 17e eeuw. Sinds die tijd maakt een bedstede onderdeel uit van veel huishoudens en slaapkamers.

bedstee inrichten bedstee ontwerpen bedstee idee bedstee voorbeeld

Design bed

Veel mensen kiezen automatisch voor een standaard bed uit de beddenzaak. Wie iets echt iets unieks wilt in de slaapkamer, gaat voor een design bed. De bedden op de foto’s laten zien dat er qua stijl en ontwerp veel mogelijk is op het gebied van design bedden. Beschikt u niet over een ongelimiteerd budget? Dan blijft het helaas bij dromen. Een design bed is namelijk niet goedkoop. Maar als u beschikt over twee rechterhanden, dan is er welicht nog hoop!

designbed slaapkamer designbed ontwerpen designbed goedkoop designbed kopen