Slaapkamer inrichten

Menu:

Cinderella kinderkamer cinderella

Dit betoverende Disney sprookje vult de dromen van vele kleine meisjes.

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Jungle kinderkamer jungle

Versier de kinderkamer met een jungle thema!

Thema kiezen meisjeskamer

meisjeskamer vlinderMeisjes spelen vaak met poppen of verkleden zich als een prinses. Een kinderkamer in een van deze thema's is daarom een goed idee. Harten, bloemen en paarden zijn ook goede ideeën voor een kamer waar uw dochter met veel plezier slaapt. Pastelkleuren, roze, paars en andere felle kleuren zijn populaire kleuren voor een meisjeskamer. Kies een paar mooie accessoires en bijzonder beddengoed en de meisjeskamer wordt een echt paleis.

Prinses

meisjeskamer prinsesVeel jonge meisjes houden van de Disney prinsessen. Dit kan een geweldig thema zijn voor een meisjeskamer, compleet met haar favoriete karakters uit de Disney film en bijbehorende accessoires. Meisjes houden van een hemelbed. Dus breng een vleugje magie in de slaapkamer en bevestig een grote lap doorschijnende stof aan het plafond. Er zijn vele kussens en soorten beddengoed verkrijgbaar met een prinsessenthema. Dus u zult veel goede patronen, stoffen en behang vinden.

Hartjes

meisjeskamer hartHarten vormen een prachtige patroon om te gebruiken in een meisjeskamer, met name op de muur of in beddengoed. Als uw dochter een hartjesthema wilt, kunt u beginnen met het kiezen van een patroon in haar favoriete kleur. U kunt de hartjes ook combineren met andere patronen, zoals vlinders of lieveheersbeestjes. Dat zorgt voor een beetje afwisseling in deze meisjeskamer.

Bloemen

meisjeskamer vlinderBloemen zijn een grote bron van inspiratie voor iedere meisjeskamer. Of uw dochter van een bepaald type bloem houdt, zoals madeliefjes, rozen of lelies, of dol is op alle soorten bloemen, u heeft een ruime keuze uit patronen, stoffen en behang. Ook qua kleur kunt u alle kanten op; van breekbaar wit, tot vrolijk geel of passievol rood.

Gebruik witte slaapkamermeubels en schilder haar favoriete bloemen erop om wat kleur toe te voegen. Een bloemenvaas met bloemen van papier maché is een mooie blikvanger. Voor een retrolook kiest u voor een helder bloemenpatroon. Voor meisjes die het wat rustiger willen, zijn pastelkleuren en bijpassende bloemen een goede keuze.