Slaapkamer inrichten

Menu:

Dieren kinderkamer dieren

Kies een dier of of een leefgebied voor de dieren kinderkamer.

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Jungle kinderkamer jungle

Versier de kinderkamer met een jungle thema!

Kinderkamer van Nijntje

kinderkamer nijntje inrichtenDe kleuren en het ontwerp van Nijntje zijn zeer geschikt voor een babykamer of kinderkamer voor zowel jongens als meisjes. Voor veel vrolijkheid en mooie herinneringen. De ontwerpen van Nijntje worden gekenmerkt door een strakke en simpele uitstraling. Nijntje is een oerhollands merk, dat al meer dan vijftig jaar in vele kinderkamers te vinden is. Tijdloos en dus nog steeds hip en trendy! Op deze pagina leest u tips en ideeën voor een kinderkamer in de stijl van Nijntje.

Kleuren kiezen

kinderkamer Nijntje voorbeeldEen kinderkamer decoreren in Nijntje stijl is makkelijk en goedkoop. Het belangrijkste zijn de kleuren die u gebruikt. U kunt als uitgangspunt het tradionele wit kiezen met een vleugje oranje en geel. Maar een Nijntje kinderkamer kan ook prima ingericht worden met felle(re) kleuren, zoals paars of fel oranje. De nieuwe Nijntje in Holland lijn combineert blauw en wit met oud-Hollandse motieven.

Slaapkamer verlichting

kinderkamer nijntje themaEen echte blikvanger in een Nijntje kinderkamer is een speciaal Nijntje nachtlampje. Ideaal om aan te laten in het donker! Op internet vindt u veel online winkels met een grote collectie Nijntje accessoires. U kunt de kinderkamer nog verder te decoreren met Nijntje muurstickers of posters. Wie echt iets unieks wil, vraagt een schilder om een decoratie van Nijntje op de muur te verven.

Accessoires van Nijntje

kinderkamer Nijntje voorbeeldWat is er te koop om de kinderkamer in Nijntje stijl in te richten? Allereerst kunt u kiezen uit een aantal bijzondere Nijntje dekbedovertrekken en hoeslakens. Er zijn denkbedden te koop va Nijntje, Nijntje and Friends en de nieuwe lijn Nijntje in Holland. Daarnaast zijn er kleurige kussens en beddenslopen te koop. De Nijntje collectie omvat ook vele mooie meubels, zoals nachtkastjes, kinderstoeltjes en kledingkasten. En natuurlijk vergeten we het unieke Nijntje kinderbestek niet.