Slaapkamer inrichten

Menu:

Cinderella kinderkamer cinderella

Dit betoverende Disney sprookje vult de dromen van vele kleine meisjes.

Hello Kitty kinderkamer Hello Kitty

Hello Kitty past prima in een schattige meisjeskamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Kinderkamer van Lief!

kinderkamer lief inrichtenDe collectie van Lief Lifestyle bestaat uit vrolijk behang, bijzondere rolgordijnen, mooie accessoires en nog veel meer leuke spullen. Zo verandert u een saaie kinderkamer eenvoudig in een prachtige meisjeskamer of een stoere jongenskamer! Een kinderkamer met als thema Lief! is een bonte verzameling van kleuren. Voor meisjes is dit vaak paars en roze, gecombineerd met wit. Voor een jongenskamer in de stijl van Lief! gebruikt u blauw, groen, oranje en wit.

Lief! slaapkamer inrichten

kinderkamer lief voorbeeldLief Lifestyle is een Nederlands merk, geïspireerd op Nederlands design. Het merk verkoopt onder meer behang, dekbedovertrekken en kussens voor kinderkamers voor meisjes en jongens. Ook unisex designs zijn verkrijgbaar. Veel artikelen zijn online te koop, maar u kunt de collectie ook in het echt bekijken in één van de achttien Lief! winkels.

Meubels en accessoires

kinderkamer lief tipsAls u de muur schildert in één van de Lief! kleuren (paars, roze, wit voor een meisje; blauw, oranje en wit voor een jongen) en die kleuren laat terugkomen in de vloerbedekking en de gordijnen, creeërt u een goede Lief! sfeer. Met een enkele goed gekozen accessoires maakt u de Lief! kinderkamer compleet. De ontwerpen en kleuren van het bedtextiel van Lief! lifestyle zijn werkelijk een lust voor het oog.

Lief! behang

kinderkamer lief ontwerpenEen aantal bouwmarkten, waaronder de Gamma en de Praxis, verkopen behang van Lief! Lifestyle voor de kinderkamer. Er is Lief! behang te koop voor de jongenskamer en de meisjeskamer. Het behang van Lief! heeft herkenbare dessins en combineert die met de kleuren blauw, wit en roze. Zo is er altijd wel een behang dat past in de Lief! kinderkamer.Op de foto hiernaast ziet u een voorbeeld van behang voor de jongenskamer.