Slaapkamer inrichten

Menu:

Cinderella kinderkamer cinderella

Dit betoverende Disney sprookje vult de dromen van vele kleine meisjes.

Dieren kinderkamer dieren

Kies een dier of of een leefgebied voor de dieren kinderkamer.

Pip Studio kinderkamer PiP Studio

De ontwerpen van PiP Studio hebben een warme uitstraling.

Nijntje kinderkamer Nijntje

Een Nijntje kinderkamer is voor jongens en meisjes.

Woezel&Pip kinderkamer woezel pip

Woezel en Pip zorgen voor vrolijkheid en mooie herinneringen.

Kinderkamer van Cars

kinderkamer thema carsEen kinderkamer in de stijl van Disney Pixars Cars. Met vrolijke gordijnen, meubels en behang, accessoires en bedden. Allemaal beschilderd met de animatiefiguren uit de film Cars. Uw kind zal er dol op zijn! Een kinderkamer decoreren in Cars stijl en eenvoudig en goedkoop. Online vindt u veel merchandise en ook in speelgoedwinkels is veel Cars materiaal te vinden. Wacht niet te lang als u iets moois ziet, want Cars items zijn snel uitverkocht!

Cars kinderkamer inrichten

kinderkamer voorbeeld carsNa het succes van de Disneyfilm Cars en het succesvolle tweede deel dat onlangs is uitgekomen, wilt uw zoon of dochter vast een slaapkamer in deze stijl. En wie kan dat nou weigeren? Want Cars is bij uitstek het thema voor een leuke kinderkamer. Lightning McQueen, Mater en alle vriendjes moeten terugkomen in het interieur van de kinderkamer. Maar met het grote assortiment aan Cars merchandise is dat makkelijk te doen.

Cars meubels en beddengoed

kinderkamer disney carsWat is er beschikbaar om de kinderkamer in Cars stijl in te richten? Allereerst kunt u kiezen uit een aantal bijzondere Cars bedden. Deze zijn te koop bij de betere beddenspeciaalzaak of op internet. Er zijn kinderbedden te koop met Lightning Mcqueen en racebedden met een aantal Cars figuren. Om het bed helemaal af te maken, bestelt u ook meteen een Cars dekbedovertrek, een Cars kussensloop en ander Cars beddengoed.

Cars muurschildering en behang

kinderkamer disney cars fotoDe inrichting van de kinderkamer in Cars stijl stopt natuurlijk niet bij een Cards bed en Cars beddengoed. OOk de muren moeten aangekleed worden. En hoe kan dit beter dan met een muurschildering of muursticker van Cars? Online is wederom een grote collectie muurstickers te koop. Voeg daar nog wat verlichting aan toe in Cars stijl. Maak de kinderkamer af met wat kinderkamermeubels, bijvoorbeeld in het rood of blauw. Denk hierbij aan een speelgoedkist, een bureau of tafeltje en wat stoeltjes.