Slaapkamer inrichten

Menu:

Boxsprings en matrassen van Swiss Sense

swiss sense boxspringHet Nederlandse bedrijf Swiss Sense is sinds 1918 actief met het ontwikkelen en produceren van bedden en matrassen. Sinds 2000 produceert Swiss Sense ook hoogwaardige boxsprings.Bij Swiss Sense vormen de begrippen vakmanschap, kwaliteit en innovatie de boventoon. Daarbij zijn comfort en natuurlijke materialen uiterst belangrijk. Een bed of boxspring van Swiss Sense staat garant voor precisie, kwaliteit en een gevoel van veiligheid.

Materialen

De producten van Swiss Sense worden geselecteerd uit een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve materialen uit de gehele wereld. De stoffen komen uit België en voor de matrassen maakt Swiss Sense onder meer gebruik van Nederlandse leveranciers. De stoffen die gebrukt worden, zijn:

Typen boxsprings

bedden swiss senseAlle Swiss Sense boxsprings zijn verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrisch verstelbare uitvoering. Een elektrisch verstelbare boxspring is aan te raden als u meer met uw boxspring wilt dan alleen maar slapen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lezen of ontbijten. Swiss Sense voorziet de boxspring van een bekledingsstof in uw smaak. Er zijn namelijk vele kleuren en dessins leverbaar. Zo kunt u de boxspring helemaal aanpassen naar de sfeer in uw slaapkamer!

Keurmerk voor kwaliteit

beddengoed van Swiss SenseDe hoge kwaliteitsvoorwaarden die Swiss Sense stelt, worden getoetst aan normen van diverse Europese instanties. Hierbij kunt u denken aan:

Beddengoed van Swiss Sense

dekbed Swiss SenseNaast een uitgebreide collectie bedden, matrassen en boxsprings, heeft Swiss Sense ook een groot aanbod van beddengoed. Het beddengoed is verkrijgbaar in allerlei kleuren en de collectie verschilt per seizoen. U kunt nu dus ook uw bed voorzien van dekbedovertrekken en kussenslopen van Swiss Sense. Dit fijne bedtextiel voegt een extra gevoel van luxe toe aan uw comfortabele boxspring.