Slaapkamer inrichten

Menu:

Boxsprings en matrassen van Schramm

schramm boxspringSchramm staat al generaties lang voor de fabricage van hoogwaardige slaapluxe. Met zijn uitgekiende collectie matrassen en boxsprings zit er altijd een een slaapkamer bij in uw persoonlijke smaak. Het Duitse Schramm is opgericht in 1923 en bestond oorspronkelijk uit een stoffeerderij en een zadelmakerij. Het ambachtelijke bedrijf specialiseerde zich in de jaren '60 in het fabriceren van hoogwaardige matrassen.

De geschiedenis van Schramm

mooi bed schrammSchramm heeft wereldwijd ongeveer 370 beddenspeciaalzaken en dealers. Zij verkopen de bedden en matrassen aan exclusieve interieurontwerpers en iedereen met een dikke portemonnee, de 'crème de la crème'. De filosofie van het Duitse Schramm is: "Gebruik de beste materialen, combineer dat met vakmanschap en kennis van het menselijk lichaam en creer het beste bed dat er bestaat."

Schramm dealers wereldwijd

schramm boxspringSchramm matrassen hebben een gecontroleerde vering. Het matras voegt zich naar uw lichaam en zorgt voor een perfecte ondersteuning. De vering van een Schramm matras is niet hard of zacht te noemen. Weldadig is eerder op zijn plek! Schramm is wereldwijd de enige fabrikant die werkt met oventhermisch verharde veren in de matrassen. Daardoor kan Schramm een lange levensduur waarborgen. Dit bedrijf levert uitsluitend topprodukten van een ongekende kwaliteit!

Koel in de zomer, warm in de winter

schramm boxspring kopenDe eerste eis voor een gezond en aangenaam klimaat in het bed is een goede luchtcirculatie. Een bed of boxspring van Schramm zorgt zowel in de winter als in de zomer voor een goede temperatuuruitwisseling en een optimale afvoer van vocht. Schramm bedden en matrassen worden met veel vakmanschap en volledig met de hand gemaakt. De hoogst mogelijk eisen worden gesteld. Wereldwijd is Schramm de enige fabrikant die al haar veren afbakt. Een arbeidsintensief proces, maar het garandeert dat de veer tot in lengte der dagen in staat is steeds haar oorspronkelijke vorm aan kan nemen.

Het Schramm slaapsysteem

Schramm boxspring ondermatrasHet slaapsysteem van Schramm bestaat uit twee onderdelen: een ondermatras en een bovenmatras. Deze matrassen zijn volledig op elkaar afgestemd; ze horen dan ook onvoorwaardelijk samen. De bovenmatras beschikt over een lichamelijk verantwoord verschil van veerkracht in de lengteas. Op deze manier past de bovenmatras zich aan uw lichaamsvorm en slaaphouding aan.

De ondermatras ondersteunt de werking van de bovenmatras, met name bij bewegingen. De druk die hierbij ontstaat, wordt vrijwel volledig door het veersysteem van de ondermatras opgevangen. Op die samenwerking is het ongeëvenaarde slaapcomfort van Schramm gebaseerd.