Slaapkamer inrichten

Menu:

Boxspring van Carpe Diem kopen

bed carpe diemCarpe Diem is opgericht in 1995. Het is een van de belangrijkste producenten van bedden in Zweden. De boxsprings van Carpe Diem zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitgerust met de modernste technische hoogstandjes. Carpe Diem ontwikkelt wereldwijd de meest comfortabele boxsprings. Met een bed van Carpe Diem bent u gegarandeerd van een goede nachtrust en een boxspring waarvan een jarenlang plezier heeft. Carpe Diem biedt zes soorten bedden. Voor de stoffering van het bed heeft u de keuze uit zes kleuren.

Drukverlagend slaapsysteem

carpe diem boxspringElk bed van Carpe Diem heeft een drukontlastend veersysteem, dat de vormen van uw lichaam aanneemt. Elke veer is gemonteerd in een apart compartiment. Daardoor werkt elke veer onafhankelijk en heeft het matras een perfecte volgzaamheid. wanneer u slaapt, werkt uw bed. Zweedse doktoren bevelen Carpe Diem boxsprings aan bij zware rugklachten. In onafhankelijke testen, zoals die van de Consumentenbond, krijgt Carpe Diem de beste beoordelingen.

Comfortabel door moderne snufjes

carpe diem bed kopenEen boxspring van Carpe Diem heeft allerlei technische snufjes:

Twee bedden van Carpe Diem, de Saltö en de Marstrand, zijn traploos elektrisch verstelbaar.

Zweeds vakmanschap

goedkope carpe diem boxspringDe boxsprings van Carpe Diem worden met de hand gemaakt door vakbekwame Zweedse ambachtslieden. Wat een ambachtsoog ziet, kan nooit door een machine geëvenaard worden! Voor elk onderdeel van een Carpe Diem boxspring worden de beste materialen gebruikt. Alle materialen worden met de hand geselecteerd. Zo blijven de boxsprings van Carpe Diem jarenlang comfortabel.